Valgprogram


 Indledning

Vi er et hold på 5 kandidater, der er klar til at tage en tørn for Billund kommune i byrådet. Vi vil gerne gøre op med regneark og konsulenter og bringe borgerne i centrum. Derfor er vores slogan ”Mennesker først”. Vi vil meget gerne have en ny borgmester og peger på vores egen Ole Marcussen som et godt bud. Det er helt afgørende for os, at få sat en helt anden kurs end den nuværende.

Vi vil meget gerne være partiuafhængige af det landspolitiske. Vi har desværre set ”mange” kovendinger i det landspolitiske og har derfor valgt, at vi arbejder for vores kommune og de interesser, vi ser der.

Vi har derfor ”valgt” at se bort fra, hvor der tidligere var ideologisk fodslag og gå på tværs af dette. Dermed er vi en meget rummelig liste, og sådan skal kommunalpolitik også være i vores optik.

Vi skal derfor kunne samarbejde med alle i byrådet, uanset om man er rød eller blå og derved favne bredden og få de løsninger i gennem, der er bedst for kommunen og ikke et tilfældigt parti.

Vi holder derimod fast i et menneskesyn, som kræver, at rettigheder og pligter går hånd i hånd. Vi kender godt vores egne visioner og mål.

Vores mål med politikken har vi beskrevet i valgprogrammet, og vores eksistensberettigelse er at repræsentere borgerne i Billund kommune på dette grundlag.

Vi vil forsøge at være så konkrete som muligt og være på kantstensniveau med borgerne. Vi håber, at vores valgprogram bliver forstået og taget til sig som en sikker vej for kommunen.

Hvis vi som politikere er ansvarlige rollemodeller, smitter det af på ansatte, forældre, børn og unge, og vi skal derfor ikke love noget vi ikke kan holde.

Vi har ikke et partikontor i København, der skal bestemme udviklingen i Billund kommune. Vi er helt vores egne og beslutter, hvad vi mener, er bedst for kommunen.

Vi vil ønske vores kommende vælgere ”god fornøjelse” med læsningen og håber naturligvis på jeres stemme og ikke mindst deltagelse i debatten om, hvor vores kommune skal hen?