Læserbreve / 2013 / Tværpolitik er den rigtige vej

Tværpolitik er den rigtige vej

Jeg stiller op til kommunalvalget d.19. november for Borgerlisten.

Jeg hedder Heidi Alberthe Nielsen, er 40 år og er bosat i Stenderup-Krogager. Jeg har de sidste 12 år været ansat som dagplejer.

Jeg stiller op for Borgerlisten, fordi jeg synes det er rigtig god idé med en tværpolitisk liste og jeg har lyst til at gøre en indsats for vores kommune. Jeg har ikke lyst til at være medlem af et parti; men har lyst til at være med i politik og lyst til at få medindflydelse i vores kommune.

Det er rigtig vigtigt for Stenderup-Krogager at have en lokalpolitiker i byrådet – én der vil kæmpe for at videreføre den imponerende udvikling, vi har gennemgået de sidste år. Én som ikke er bundet af partipolitisk topstyring. Vi vil nemlig udvikles – ikke afvikles!

Jeg vil arbejde for at bevare Stenderup skole i dens nuværende form. Samtidig skal vi sikre at vores børn kan cykle trygt til skole. Dvs. at problemet med at krydse Tingvejen skal løses.

Vi har fået en primitiv campingplads. Hvad kunne være mere nærliggende, end at lave en cykelsti på den nu nedlagte bane, som løber lige ved siden af campingpladsen? Vi bor i en sund kommune, så lad os forbinde nogle flere byer med cykelstier.

Vores børn skal forsat gå i dagpleje og børnehave i Stenderup-Krogager, ligesom vores ældre fortsat skal have lov at blive gamle her. Stenderup-Krogager er et trygt sted at være.

Byens borgere har gang på gang vist, at de kan rykke sammen og føre deres visioner ud i livet. Vi skal have mere kultur til Stenderup-Krogager. Vi må gerne puste os op til det vi er: En landsby i rigtig god udvikling. Vi kan sagtens blive samlingssted for forskellige kulturelle arrangementer. Så kære medborgere, sæt jeres kryds ved mig den 19. november. Jeg er stolt af vores sammenhold og jeg vil arbejde hårdt for jer.
 
Heidi Nielsen